Restaurant-Hotel Villa de Duinen
Villa de Duinen, oorspronkelijk gebouwd in 1902, ademt een bijzondere sfeer uit van grande-allure, met respect voor historie. Een inspirerende en sfeervolle gelegenheid waar iedereen zich beslist thuis voelt. Het sfeervol ingerichte restaurant heeft een verfijnde, Franse keuken en een uitstekende wijnkaart. Meesterkok Jean Jacques Menanteau en zijn enthousiaste keukenteam hebben zorgvuldig samengestelde gerechten en menu's voor u op de kaart gezet. Tevens beschikt het restaurant over een Proeftafel: de Franse chef neemt u mee op een culinaire reis langs heerlijke proeverijen met een passend wijnarrangement. Het stijlvolle, verwarmde terras biedt in de zomer een heerlijke plek om buiten te zitten. Lekker genieten van heerlijke gerechten en wijnen terwijl u uitkijkt over de mooie villawijk. Verder zijn er twee aparte vergader- en besloten dinerkamers, voor een zakelijke bijeenkomst of een intiem familiediner.
Jean Jacques Menanteau: voor mij is koken een abstracte kunst en ik word gelukkig als men hiervan geniet. Een inspirerende samenwerking met mijn team en ruimte voor creativiteit is essentieel voor de kwaliteit die wij bieden. Uiteraard staan een goed gastheerschap en gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel. Luisteren naar mijn gasten vind ik heel belangrijk waardoor ik kan inspelen op ieders wensen.