Restaurant de Echoput
Restaurant de Echoput op de Veluwe nabij Apeldoorn is gespecialiseerd in wild en wijn-spijs combinaties. De Echoput ligt in het grootste wildgebied van ons land. Er staat vrijwel het hele jaar vers Hollands wild op de menukaart.
Eigenaar Peter Klosse is de grondlegger van het moderne smaakdenken. Onlangs introduceerde hij het Multi-Sensorische Menu, waarbij alle zintuigen worden betrokken in het proces van proeven.
Restaurant De Echoput is bekend om zijn wildmenu's. Door onze ligging in het grootste wildgebied van ons land, is De Echoput gespecialiseerd in wildbereidingen. U kunt bij ons heerlijk vers wild eten, maar natuurlijk ook andere heerlijkheden.
Na al het heerlijks dat u kunt proeven, kunt u bij De Echoput ook overnachten.
Hotel de Echoput heeft 42 prachtige design hotelkamers en suites, allen met eigen balkon of loggia, luxe badkamer met bad, inloop duodouche, separaat toilet, airconditioning en gratis wifi. Het hotel beschikt over een fraai binnenzwembad van graniet en een sauna. Er zijn aantrekkelijke hotel-arrangementen op de website van De Echoput te vinden.
De Echoput is ook ideaal voor gezelschappen. De centrale ligging en grote eigen parkeerplaats maken het een uitstekende vergaderlocatie. Voor besloten lunches en diners, bruiloften en recepties, bruisende feesten zijn er mooie ruimtes: het Vinotorium, Wijnproeflokaal, Torensuite, Bibliotheek, Smaakkamer en de Salon.
De Echoput Kook- en Wijnschool is een unieke plek waar leuke kookclinics en wijnprogramma's draaien onder leiding van meesterkok Theus de Kok, Edwin Raben en Peter Klosse zelf.
De Echoput, waar het om smaak gaat!