Restaurant Briq
Met veel liefde bereidt ons keukenteam heerlijke gerechten. Zoveel mogelijk biologisch vlees en duurzaam gevangen vis en altijd verse seizoensgroenten met een Frans/mediterraan tintje. Er wordt voornamelijk gekookt op een houtskoolgrill, hiermee wordt het vlees en de vis op vetarme wijze bereid en ontstaat er een authentieke smaak.
Heerlijke wijnen op glas of zelf een fles uitkiezen in de knusse wijnkelder, er ligt altijd een stukje droge worst of kaas voor u klaar. In de herfst en de winter is er een knisperend haardvuur, in de zomer een zwoel terras.
Heel bijzonder zijn de ‘keukentafels’: Gezelschappen van maximaal 8 personen kunnen aanschuiven in de keuken. Terwijl u kunt meekijken naar het vakmanschap van de koks, zullen zij u verrassen met proeverijen rechtstreeks van het vuur. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!
Met onze charmante bediening streven wij naar hoge kwaliteit in een informele sfeer.