Restaurant aan de Poel
Het ultieme genieten Aan de Poel
Londen, New York of Parijs? Stap bij Aan de Poel binnen en u raakt even de weg kwijt. Na een warme ontvangst, volgt de stap in het restaurant met zijn kosmopolitische uitstraling. Strakke lijnen, warme tinten, ronde tafels, rijk met wit damast bekleed. Doorschijnende donkere gordijnen creëren een intieme sfeer. Het panorama over de Poel, die van ieder seizoen weer een visueel feest maakt, krijgt u cadeau. Aan de andere zijde van het restaurant heeft u het uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen.
Welkom, welcome, bienvenue, benvento bij Aan de Poel.
Bij Aan de Poel, staat één ding centraal: u als gast. Tijdens uw verblijf wordt u gastronomisch en gastvrij in de watten gelegd. Was uw entree al werelds, dan beloven de menukaart en de rijk gesorteerde wijnkaart u nog meer avontuur. Een scala aan lokale en internationale gerechten op topniveau trekken aan uw oog voorbij, ontsproten uit het creatieve brein van sterrenchef Stefan van Sprang en zijn team. Kenmerkend voor de keuken van Stefan is zijn respect voor seizoenproducten en de pure smaaknuances.
Het dinermenu bij Aan de Poel is een uitgebalanceerd 6-gangen diner. Er is over nagedacht, het brengt smaken bijeen; smaken van de seizoenen en verbindingen tussen wijnen en spijzen komen in het dinermenu volledig tot zijn recht. De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving. Als u liever een gerechtje minder wilt, kan dat vanzelfsprekend ook. Wij houden rekening met uw wensen en passen daar ook naar wens de portionering op aan. Wij wijzigen het dinermenu elke drie weken. Dit houdt ons scherp en zorgt bij u telkens opnieuw voor een verrassing.
Sommelier Robbert Veuger heeft bij het dinermenu een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten. Kleinere wijnarrangementen zijn ook mogelijk.
Aan de Poel heeft zich gespecialiseerd om 's middags ook een lunch te serveren die in een uur geserveerd kan worden. Lekkere kleine verse gerechten, correct en vlot geserveerd, voor als u 's middags nog aan de slag moet.
De rapporteurs van Michelin, Gault Millau en Lekker zijn het er ook over eens: Aan de Poel in Amstelveen is en blijft een top zaak, er heerst een relaxte sfeer in een stijlvolle ambiance.
Reserveren is zeker aan te bevelen in dit drukbezochte sterrenrestaurant.