Parfait restaurant - brasserie
In 2001 begon Johan Busio zijn ‘Busio’ aan de St. Lambertusstraat te Cromvoirt. Dit bijzondere –en in 2010 geheel gerenoveerde- restaurant zal deel uit gaan maken van Cromvoirt Golf & Country Club. Onder de inspirerende leiding van Maître de cuisine Johan Busio zal het team van jonge veelbelovende koks en servicegerichte bediening ervoor zorgen dat Parfait de voortreffelijke ‘huiskeuken’ wordt voor gasten en leden van Cromvoirt Golf & Country Club.
Eten bij Parfait is een belevenis. De sfeer is warm, gezellig en tegelijkertijd stijlvol. De keuken werkt met mooie, lokale producten. Het goede van het Brabantse land, gecombineerd met het beste dat de rest van de wereld culinair te bieden heeft. Parfait restaurant - brasserie biedt de fijnproever een onvergetelijke culinaire ervaring, met steeds wisselende à la carte lunch- en dinermenu’s, waarbij gewerkt wordt met ingrediënten van de streek Brabant en van de vier seizoenen.
Brasserie
Het brasserie gedeelte van Parfait kenschetst zich door een warme, smaakvolle, moderne inrichting met stijlvolle lange gecapitonneerde zitbanken, knusse tafels en stoelen. De gemoedelijke sfeer en de zorgvuldig op elkaar afgestemde materialen in combinatie met de kleurstelling, herinnert de gast aan rust en gezelligheid. Een ideale omgeving voor lunch of diner met familie, vrienden of zakenrelatie.
Fine dining
Parfait wordt, na het verkrijgen van de goedkeuringen, uitgebreid met een fine dining restaurant, grenzend aan de in 2011 aangelegde dinertuin. In het fine dining restaurant worden, in een bijzonder aangename sfeer, de fijnste en meest exclusieve culinaire hoogstanden geserveerd, begeleid door zorgvuldig uitgekozen wijnen.
Wijnkelder
Restaurant brasserie Parfait beschikt over een wijnkelder met uitmuntende wijnen uit alle wijngebieden van de wereld. In de wijnkelder kan een keuze gemaakt worden uit de beste bij lunch of diner passende wijnsoort, geadviseerd door onze sommelier.