Op 09-03-2011 schreef J De Groot:
DhrOnlangs waren wij weer eens een keertje in Ommen voor een bezoek aan het restaurant van Hotel Paping.Om de 2 maand veranderd Chef-kok Johan Drenth de menukaart en het heeft dan een speciale thema. Wij genoten nu van de Zuid Europese invloeden op de kaart. Als voorgerecht: de Tonijn met zoete vanille-knoflook en korianderdressing. En van de Huisgedroogde Twentse nagelhout met uienchutney. Als hoofdgerecht ik de Tamme eendenborst met een citrussaus en fijne lintpasta en mijn vrouw de rode wijnrisotto met Truffel, subliem van smaak. Het dessert was weer een smaakvolle ervaring Crema Catalana met Horchata (ijsdrankje van tijgernoten). Ook de aanbevolen wijnen, door restaurantmanager/sommelier Arian Dijselhof waren goed gekozen bij de gerechten. Een dikke pluim verdienen ze bij Paping. Op en top culinair genieten. ga zo door!