Vincent
Vincent Eilandkeuken heeft alle ingrediënten voor een gezellige middag of avond uit. U kunt genieten van lekker eten en een ongedwongen sfeer.
De kaart
Wij hebben een eenvoudige kaart met vlees- en visgerechten voor jong en oud: een dinerkaart, een lunchkaart en een wijnkaart.
Het interieur
De krijtborden aan de muur en het vele hout in het interieur zorgen voor de echte eetcafé-sfeer.
En dat middenin de meest bosrijke omgeving van Texel, de "Dennen". Deze combinatie maakt Eetcafé Vincent net even anders.
Openingstijden
Wij zijn geopend dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.
's Maandags zijn we gesloten (behalve tijdens feestdagen).
Vincent Hoekstra
Vincent, geboren 1965 in Apeldoorn. Sinds 1991 op het eiland Texel actief in de horeca. Na opleidingen in Duitsland en Nederland (Parkhotel Osnabrück en SVH), verleid tot verhuizing naar dit mooie eiland.
Werkzaam geweest bij o.a. Loodsman’s Welvaren, Strandpaviljoen Paal 28 en 'De Smulpot'. Zijn wens kwam uit door een nieuwe uitdaging in de vorm van een eigen bedrijf aan te gaan.
Mirjam van der Ploeg
Mirjam, geboren 1977 in Seoel. Reeds meerdere jaren actief in de horeca, na een afgeronde opleiding aan de MHS in Groningen. Ook zij zag haar droom uitkomen met het starten van Vincent Eilandkeuken.
Het team
Samen met ons team vormen we Vincent Eilandkeuken, een eenvoudig restaurant, waar je gezellig en ongedwongen kunt eten en/of borrelen.
Ons motto
"Simpel, maar voldoende. Eenvoudig, maar voor elk wat wils."