Brasserie 't Amsterdammertje
Vele werelden komen samen in deze prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij. Jong en oud, trendy en wat conservatiever, zakelijk of in een intiem gezelschap; iedereen waardeert de momenten van puur culinair genot in ’t Amsterdammertje.
Het bedienend personeel zorgt voor een hartelijke, Hollandse ontvangst, terwijl het culinaire team, onder leiding van chef-kok André Gerrits, de inwendige mens verwent. De sfeervolle inrichting en de bijzondere selectie gerechten op de kaart brengen u al snel in een ontspannen stemming.
Op onze menukaart vindt u toegankelijke a la carte gerechten met een verrassende draai. Wat dacht u van een terrine van ganzenlever of pastrami van Simmenthaler rund? Voor het hoofdgerecht kiest u onder andere uit heilbot, gegaard in basilicumolie of op karkas gebraden fazant. Het aanbod desserts bestaat uit een keur aan zoete heerlijkheden en kaas van De Lindenhoff.
Bij een zeer speciaal avondje uit kiest u voor het immens populaire ‘Menu ‘t Amsterdammertje’. Dit 8-gangen menu bestaat uit overheerlijke gerechtjes, die hun oorsprong hebben in het atelier van Ron Blaauw restaurant. Laat u op culinair topniveau verwennen door chef-kok André Gerrits en zijn brigade.
Bienvenue in ’t Amsterdammertje!